نمایش / عدم نمایش بخش جستجو

Rheological behaviour of dextran sulfate solutions 1397/10/29 13:40:11

نویسندگان : Asgar Farahnaky Zahra Allahdad Mahmoud Aminlari Mahsa Majzoobi Hamed Askari Roghayieh Ramezan
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2012 محل پذیرش : International Journal of Food Engineering, Volume 8, Issue 3

Exergy and Energy Analysis, Drying Kinetics and Mathematical Modeling of White Mulberry Drying Process 1397/10/15 23:38:33

نویسندگان : حسین درویشی محمد زارعین سعید مینایی حمید خفاجه
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : International Journal of Food Engineering

Effect of Soaking Temperature and Steaming Time on the Quality of Parboiled Iranian Paddy Rice 1395/11/02 11:41:47

نویسندگان : Ebrahim Taghinezhad Mohammad Hadi Khoshtaghaza Saeid Minaei Asefeh Latifi
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2015 محل پذیرش : International journal of food engineering